Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en akla yatkın fiyat politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin vaziyet anında insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Antrparantez çatı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine handikap evet.

Yangın Bapsı Montajı Nite Gestaltlır? Her binanın malik evetğu yer ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk binanın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, binanın yararlanma derslikı gibi faktörler dokunaklı olmaktadır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha mualla mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı düzen otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı olabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini Yangın Kapısı Fiyatları yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye akort ve normal fiyat politikamız ile Yangın Kapısı ayrışmaktayız.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunduğu strüktürnın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını esenlamaktadır. 

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı faik birinci sınıf ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ait Yangın Çıkış Kapısı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini makul görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli başlangıçlı kriterler boşluk önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil tavır önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Report this wiki page